Bij Van Veen Mode kom je binnen in een fraaie winkel en word je verwelkomd door een warme glimlach en een rustgevend achtergrondmuziekje.

Door de zaak heen staan fijne stoelen opgesteld, zodat je even rustig kunt zitten tijdens het uitzoeken van een nieuwe outfit. Of neem plaats aan de koffietafel. Jaap van Veen: ´We willen de mensen in alle rust goed helpen. We nemen alle tijd voor de klant en als het nodig is, wordt het gratis vermaakt. Dat is natuurlijk ook fijn voor mensen die een afwijkende kledingmaat hebben.´

De nieuwe zomerscollectie is nu binnen! Het is dus een goed moment om de kledingkast aan te vullen. Bijvoorbeeld met prachtige zomer jacks, zomer pull-overs en vesten. Maar ook is Van Veen Mode dé winkel voor fraaie overhemden (Giordano en Ledub), pantalons, ondergoed, spijkerbroeken (Paddock´s), rokken en jumpers. Die natuurlijk aangevuld kunnen worden met stijlvolle riemen en kleurrijke shawls.

Mocht de nieuw geselecteerde kleding iets vermaakt moeten worden, dan doen Jaap en Dieneke dat helemaal gratis. Voor zowel damesmode als herenmode kunt u bij Van Veen Mode in Leimuiden terecht. De koffie staat altijd voor u klaar!

We verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel in Leimuiden.